Bedrijven en winkels

Winkelramen wassen in Knokke

Wij zijn gespecialiseerde ruitenwassers voor talloze bedrijven in de regio Knokke. Wij reinigen de ramen vanbinnen en vanbuiten van talloze restaurants, kledingwinkels, bars… Zoekt u een betrouwbare ramenwasser voor uw KMO in Knokke? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan!

De juiste ruitenwasser voor uw bedrijf

Regelmaat voor uw agenda

Wij werken van maandag tot en met zaterdag. We kunnen wekelijks, dagelijks of maandelijks langskomen zodat uw ramen blijven glanzen! Zo hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over de staat van uw ramen en balustraden.

Tijdens gesloten deuren

Wij werken in de uiterste discretie. Hierdoor kunnen we ook langskomen op momenten dat u zelf niet aanwezig bent. Zo zien uw klanten uw ramen altijd in de beste staat! Heeft u een ander speciaal verzoek? Twijfel niet en neem contact op, dan vinden we samen de oplossing voor u.

Geen wachttijden rondom Knokke

Wij zijn zelfstandigen en werken niet met personeel. Hierdoor kunnen wij altijd snel handelen om uw ramen, raamwerk en balustrades weer te doen blinken.

Elk bedrijf of elke winkel kan bij ons terecht

WE TAKE CARE OF YOUR WINDOWS is onze leuze! Dat kan privatief of commercieel. Er is geen verzoek waar wij u niet mee kunnen helpen!

Laat uw ramen terug blinken